"Ha nincs időd az egészségre, lesz időd a betegségre!"

Ősi gyógymódok: A Magneto terápia

Ötféle kő alkalmas a gyógyításra, ezek egyike a mágnes.

Földünket hatalmas mágneses mező veszi körül, amely megfelelő védelmet biztosít lakói számára. Tulajdonképpen a Föld is egy hatalmas mágnes pozitív és negatív pólussal. A Saival mágneses tér ugyanúgy életünk meghatározója, mint a napfény, a levegő, a víz. Nem élhetünk mágneses tér nélkül. A mágneses tér öregdésgátló, betegségmegelőző és gyógyító hatású. Hiánya az emberi élettartamra negatívan hat.

A mágnest 3-4000 éve használja az emberiség gyógyításra, a XXI. században, napjainkban egyre felkapottabb, mind a hagyományos, mind az elektromágneses kezelésre.

Legnagyobb előnye, mint az összes többezer éves ősi gyógymódoknak, hogy nincs káros mellékhatása ésa kezelés fájdalommentes.

Az ősi Egyiptomban Cleopátra mágneses ércreszeléket tartalmazó arcpakolást használt. Kínában a mágneses vasércbányákba lejáró betegek meggyógyultak. A gyomorpanaszokra mágneses vizet ittak.

A mágnesterápiát gyógyításon kívül alkalmazzák növényeknél, állatoknál, de még a profi sportolóknál is. Rájöttek, hogy a víz a mágneses energia közvetítője. A mágneses víz az élő szervezetbe javítja az anyagcserét, elősegíti a méregtelenítést, regeneráló hatású. Klinikai kísérletek bebizonyították, hogy a vesekőbetegek 70 %-ánál hatékony volt és jelentős eredményeket értek el uréterkő, epekő, nyálkő esetében is.

A magnetizált víz hatására a vesekövek kristályszerkezete fellazul és a vizelettel könnyen távozik.

A mágnetizált víz gátolja a Ca-oxalát kiválását. Aki rendszeresen issza, nincs szüksége fogkőeltávolításra. Elősegíti a sejtekben az ozmotikus nyomás növekedését, a biomembrán aktivitását és ezáltal helyreáll a véredények és a bőr rugalmassága. Kiválóan alkalmas a vérszegénység és a vérnyomásproblémák gyógyítására. Gyomor- és bélproblémák, valamint vastagbélhurut és szorulás ellenszere. Az öregedési folyamatot jelentősen csökkenti, mivel serkenti az enzimek aktiválását.

A magnetizált vízzel történő öblítéssel jól kezelhető a hüvelygyulladás trichomoniasis.

A víz hiába folyékony, bizonyos kristályszerkezete van. A szomszédos vízmolekulák között ún. hidrogénhidak jönnek létre, az ellentétes elektromos töltésű pontjaik egymás felé fordulnak. Jégnél ez a folyamat automatikusan beáll, felolvadva a hidrogén hidak bizonyos része megszakad, megszűnik a kristályos szerkezet. A mágneses térrel kezelt víz egy hasonló kristályszerkezetet vesz fel. Jellemző rá, hogy ezt az információt megtartja, a változás maradandó és eltér a folyadék eredeti állapotától. Itt meghatározó a csodálatos pí szám is a 3,14. Ha 10 liter kezeletlen vízhez 3 dl mágneses vízet öntünk, akkor az egész vízmennyiség mágnesessé válik és megtartja jellemző tulajdonságait. Testünk 60 %-a víz, mely egy közepes testsúlyú embernél 2000 quadrillió vízmolekula van. Tehát ha rendszeresen mágneses vizet fogyasztunk, vagy testünket mágnessel kezeljük, akkor szervezetünk összes vízmolekulája kristályszerkezetbe áll és így jobb lesz a sejtek közötti elektromágneses kommunikáció.

A szövetekben a víz túlnyomó többsége jól elrendezett formában található és ha ezt fokozni tudjuk, akkor öregedésgátló.

Japánban kidolgozták a mágneses öntözést. A farmerek porított faszént kevertek a talajba, amely kitűnően megköti az elektromágnesesen kezelt öntözővizet. Aszályos időben is néhány öntözéssel rekord termést arattak. Az így kódolt vizet "elektronvíznek" nevezték. Megfigyelték, hogy nőtt a szamócák cukortartalma, és szedés után még 10 nappal se kezdődött el a rothadás. Több mint 200 000 család használja öntözésre, fürdésre, ivásra az elektronvizet. Rájöttek a bőrük feszes lesz tőle, megszüntetei a székrekedést. Mi is kipróbálhatjuk, ha vetünk két cserépbe fűmagot, és a mágneses vízzel öntözzük. A növények jobban nőnek mint a sima vízzel locsoltak.

A versenylovaknál, már több mint 20 éve használják. A lábra erősítik a mágnest, mely javítja a perifériális keringést és gyulladáscsökkentő. Sérüléseknél gyorsabb regenerálódást idéz elő.

A hagyományoshoz hasonló, vele egyformán hatékony az elektromágneses kezelés.

A hagyományos mágnesek lehetnek aránylag kis energiatartalmú ferrit mágnesek, vagy annak több mint 17-szeres energiatartalmú rokona, a szamárium-kobalt mágnes. A várakozással ellentétben mindkét mágnes hasonló hatású.

A hagyományos mágnesek lehetnek funkciójuk szerint: mágneses poharak, masszírozó, hüvelyirrigátor, fésű, párna, lepedő, golyó, köpöly, stb.

Elektromágnest felhasználják ugyanúgy a gyógyításban, mint a hagyományost, de az elektromágnes kitűnő kutatási és diagnosztizálási műszer.

Az M.R.I., magnetorezonantiás képalkotás ma már nélkülözhetetlen az ideggyógyászatban, reumatológiában. Újabban Tokióban egy másik készüléket fejlesztettek ki az agy kutatására. Ha az agy bizonyos részeit ingereljük, elektroműszerrel, akkor a test egy része reagál rá. Kitűnően fel lehet térképezni az agy funkcionális területeit.

Végezetül azok a rákellenes gyógynövénykészítmények, melyek javítják az immunrendszert, gátolják a ráksejtek szaporodását (pl.: C.O.D. tea, Macskakarom, Golden Yacca). Ha magnetizált vízzel vannak bejuttatva a szervezetbe hatásuk nő, mivel az elektromagnetikus folyamat információközlésre gyorsul.

Természetesen daganatos betegeknél komplex terápia szükséges, megfelelő táplálkozás, méregtelenítés, munka és lelki terápiák, a betegség súlyosságától függően, tapasztalt, megfelelő szakemberek irányításával.

Végezetül a magnetoterápia, mint az összes ősi gyógymód, amilyen egyszerű, olyan hatékony, ha megszeretné ismerni, próbálja ki.

Tapasztalataival és kérdéseivel forduljon hozzám.