"Ha nincs időd az egészségre, lesz időd a betegségre!"

Bemutatkozás

Faragó László

természetgyógyász, gyógymasszőr, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Iskolai végzettség:

Kertészeti Főiskola 1972-1975
gyógymasszőr 1992/93 31/8/F
Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta 14/1997/AMM

Szakmai pozíciók:

Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgabizottsági tag
Országos vizsgáztatói névjegyzék 34/2002
Országos szakértői névjegyzék 34/2003

Alkalmazott gyógymódok:

Gyógymasszázs
Tradicionális thai masszázs
Nyirok-, cellulit- és fogyasztómasszázs
Kínai masszázs
Thai "lágy" csontkovácsolás
Izomkontroll
Akupresszúra, reflexológia
Fájdalomterápia, trigger pontok
Stresszoldás transzlégzéssel és Bach virágterápiával
Komplex távol-keleti bioenergetikai kezelés
Népi gyógymódok - fülgyertya, köpöly, moxa, mézes masszázs, magnetoterápia
Regressziós, reinkarnációs terápia - magzatkori, születési és gyermekkori traumák oldása

Magamról:

1954-ben születtem Kecskeméten. Itt végeztem 1975-ben a Kertészeti Főiskolán.

1990 óta foglalkozom természetgyógyászattal, gyógyítással. Megismerkedtem a bioenergiával, a radiesztéziával, melyet Béky László tanár úrtól és orosz extraszenszektől tanultam. Majd gyógymasszőr képesítést szereztem.

1992-ben Thaiföldön tanulmányoztam a Tradicionális thai masszázst, melyet 1994 óta több ezer embernek oktattam. 1997-től az ETI-nél az alternatív mozgás- és masszázsterápia vizsgabizottsági tagja vagyok.

Folyamatosan fejlesztem tudásom, melyet tanfolyamaimon igyekszem tanítványaimnak továbbadni. Jelenleg 12 féle tanfolyamot tartok.

Feladatomnak tekintem az ősi gyógymódok eredeti helyszínen, hiteles emberektől történő megismerését, megtapasztalását, majd átadását, illetve saját gyógyító tevékenységem során történő alkalmazását.

A masszázs minősége és hatékonysága 3 dologtól függ: kitől tanultad, milyen az egyéniséged, és milyen gondolattal alkalmazod.

A tradicionális thai masszázst eredeti Wat Pho jegyzetek alapján tanítom. Közel 160 fogást ismerhet meg a 4 nap alatt.

Az alternatív nyirokmasszázst 15 éve oktatom. Ez nem azonos, a nálunk gyógytornászok által végzett német nyirokmasszázzsal, annál sokkal hatékonyabb. Sok távol-keleti masszázs és energetikai elemet vittem bele az általam kifejlesztett módszerbe, ilyen például a 7.83 Hz-es rezegtetés, amivel percek alatt lehet mobilizálni ödémákat, csomókat, cisztákat, lerakódásokat stb. Ez a föld rezonanciája, és ha összeadjuk, kijön a távol-keleti bűvös 9-es szám. Ez a fajta nyirokmasszázs arra képes, hogy az ödémákat az esetek 70-80%-ban, néhány kezeléssel megszünteti. Utána nincs szükség fáslizásra és állandó utógondozásra.

Természetesen a hagyományos nyirokmasszázst is megtanítom, utána mindenki eldöntheti, hogy a hatékonyabbat végzi-e majd.

A felsorolt módszerekkel többszáz porckorongsérvet sikerült meggyógyítani. 10-ből 7-8-at, ez a gyógyítási arány. Természetesen mindenkinek nem tudok segíteni. Rengeteg izületi betegséggel keresnek meg a betegek, már nem csak Magyarországról, hanem a környező országokból is.

Köszönettel tartozom prof. dr. Török Szilveszternek, akitől sokat tanultam. Szakmailag és emberileg Őt tartom a példaképemnek.

" Mindig tudsz adni, ha a szíved tele van szeretettel."