"Ha nincs időd az egészségre, lesz időd a betegségre!"

Gyógymódok

Alkalmazott gyógymódok:

BIOREZONANCIÁS MÓDSZER
Leírás hamarosan...

TRADICIONÁLIS THAIMASSZÁZS (1-2 óra)
A thaimasszázs az ősi távol-keleti gyógymódok egyike, amely a csontkovácsok bibliájának tekinthető. A lazító, frissítő, nyújtó gyakorlatokon túl számos betegség megelőzésére és gyógyítására alkalmas. A fizikai test, az izmok gyúrása helyett, az ember energiatestével foglalkozik. A meridiánok és izületek energetikai blokkjainak oldására, izületek ki- és helyremozgatására alkalmas. A thaimasszázs a masszőrtől végig komoly meditatív ráhangolódást és koncentrációt igényel. Gyógymasszőri ismeretek és orvosi felügyelet nélkül csak egészséges emberen végezhető.

NYIROK-, CELLULIT- ÉS FOGYASZTÓMASSZÁZS (1 óra)
Speciális lágy masszázs a nyirokrendszeren keresztül az intersticiális folyadék levezetésével méregtelenít, javítja az izületek, izmok, belső szervek vérellátását. Megszünteti a szövetekben a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat, cellulitist és csökkenti a fibrózis kialakulását. Alkalmazható orvosi javallatra műtét utáni traumáknál, reumás és egyéb izületi betegségeknél, stb. A nyirokkeringés anatómiai ismeretére épülő speciális masszázs amilyen lágy, olyan hatékony és meditatív állapotban a hatékonysága többszörösére nő.
A zsírdepóban lerakódott zsírsejtek és méreganyagok felszabadulnak, bekerülnek a nyirokkeringésbe, megfelelő masszázstechnikával, a vérbőség fokozásával a vesén és vastagbélen keresztül távoznak.

KÍNAI MASSZÁZS
A kínai masszázsról a legrégebbi leírás "a Sárga Császár belgyógyászati könyvé"-ben található. Az egyik legősibb masszázsfajta, egyre jobban elterjed a világon, mivel hatékonysága egyedülálló. A masszázs alapfoka az AN MO családtagoknak, barátoknak javasolható. A TUJ NA azaz orvosi masszázs, a kórházakban a legnépszerűbb, pedig sokkal költségesebb az akupunktúránál, de a kínai emberek többre értékelik. A tanfolyam a Pekingi Központi Masszázskórház oktató anyagára (videó és könyv) épül, ahol 70 orvos gyógyít és nemzedékről nemzedékre évszázadok óta adja át a tradicionális tudást. A kínai masszázs speciális masszázsfogásokat, akupresszúrát és csontkovácsolást alkalmaz. Fő célja a harmónia helyreállítása a szervezetben és az emberben.

STRESSZOLDÁS TRANSZLÉGZÉSSEL (1,5 óra)
A transzlégzés egy olyan technika, amely a tudatalattiban lerakódott testi, lelki sérülések, problémák felszínre hozatalával megszünteti azokat a feszültségeket, melyeknek nem tudjuk az okát. Ez lehet gyermekkori, születési, magzati vagy előző életbeli trauma.

STRESSZOLDÁS BACH VIRÁGTERÁPIÁVAL
Gyors hatékony, kockázatok nélküli módszer. A lelki egyensúly helyreállításával a harmónia a fizikai testben is megvalósul, és betegségeink megszűnnek. A harmadik évezred gyógymódja a virágokban lakozó gyógyító energiákat alkalmazza.
Letölthető minta tesztlap

THAI "LÁGY" CSONTKOVÁCSOLÁS, IZOMKONTROLL

AKUPRESSZÚRA, REFLEXOLÓGIAGYÓGYMASSZÁZS

KOMPLEX TÁVOL-KELETI BIOENEGETIKAI KEZELÉS

NÉPI GYÓGYMÓDOK - FÜLGYERTYA, KÖPÖLY, MOXA, MÉZES MASSZÁZS, MAGNETOTERÁPIA

REGRESSZIÓS REINKARNÁCIÓS TERÁPIA - MAGZATKORI, SZÜLETÉSI ÉS GYEREKKORI TRAUMÁK OLDÁSA

FÖLDSUGÁRZÁS MÉRÉS

AURIS® FÜL- ÉS TESTGYERTYA (ORKI engedélyszám: 680/98)

A kezelések ára:

3.000 Ft/25 perc, 6.000 Ft/50 perc, 9.000 Ft/80 perc (transzlégzés),
A kezelések hossza gyógymódonként változó.

Kezelésre csak bejelentkezéssel lehet jönni, melyet megtehet telefonon a 76/485-430 vagy a 30/2492420-as telefonszámon.

SZÉP Kártya elfogadó hely!